Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس مجلس شورای اسلامی، لایحه تغییر محل تامین منابع قیر رایگان را عامل ایجاد تحولی عظیم در عمران و آبادانی کشور خواند.

علی نیکزاد ثمرین در گفت‌وگو با ایران اکونومیست با اشاره به تصویب دو فوریت لایحه تغییر محل تامین منابع قیر رایگان، گفت: کار ارزشمندی که با نظر رئیس جمهور و وزیر نفت در بودجه ۱۴۰۰ انجام گرفت، تصویب تخصیص ۱۵ هزار میلیارد تومان کیوم‌ باتوم بود که در اختیار دستگاه‌های اجرایی مانند راه و شهرسازی، راهداری، نوسازی مدارس، بنیاد مسکن انقلاب، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و بسیج و منابع طبیعی قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رییس مجلس شورای اسلامی افزود: تا آخر تیرماه بالغ بر ۸ هزار و ۴۹۵ میلیارد تومان قیر تحویل این سازمان‌ها داده شده بود. اخیرا معاون فنی دیوان محاسبات نامه زده و عنوان کرده بود که وزارت نفت باید ۱۵ هزار میلیارد تومان وکیوم باتوم را تا آخر شهریور تحویل دهید.

نیکزاد ثمرین بیان کرد: از طرفی در بودجه ۱۴۰۱ مصوب شده بود که ۱۹ هزار میلیارد تومان وکیوم باتوم از ۱۴.۵ درصد منابع داخلی شرکت ملی نفت اختصاص داده شود.

وی خاطرنشان کرد: وزیر نفت در جلسه‌ای که در کمیسیون عمران برگزار شد عنوان کرد که انجام این کار، سخت است زیرا منابع آن بین ۳۱ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان است. دولت هم قبول کرد و رئیس جمهور هم لایحه دوفوریت داد که این همزمان با اجرای بند «ب، و، ی» از منابع داخلی به منابع عمومی برود یعنی با استفاده از درآمد ریالی و ارزی، ۱۹ هزار میلیارد تومان وکیوم باتوم را در اختیار دستگاه‌های مذکور قرار گیرد، امروز دوفوریت این لایحه تصویب شد.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:  به عنوان کسی که کار اجرایی انجام داده است می‌خواهم اعلام می کنم، این لایحه تحول بزرگی در روستاها، راه‌های روستایی، مدارس، ‌پایگاه‌های بسیج، نوسازی مدارس و در منابع طبیعی از باب جلوگیری از ریزگردها به عمل می‌آورد.

نیکزاد ثمرین عنوان کرد: این وکیوم باتوم آخرین فرآوری از ماده‌ای به نام نفت است که تبدیل به وکیوم‌وتوم و بعد تبدیل به قیر می‌شود که با توجه به نظر مساعد رئیس جمهور و عدم مخالفت مجلس، مصوب شد و این هفته کلیات و جزئیات آن هم مصوب می‌شود و تحول عظیمی در بحث‌های عمرانی به‌وجود می‌آورد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، نمین ، وزارت نفت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نمین وزارت نفت هزار میلیارد تومان مجلس شورای اسلامی وکیوم باتوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۸۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شصت‌ودومین شماره مجله تصویری نفت و انرژی (متنا)

دریافت 59 MB

نفت واژه‌ای موجز با داستانی پرایجاز، قهرمانانی شاخص و تاریخی بسیار شنیدنی‌ است… 

نفت در قاب خاطرات مردم این سرزمین هم غرورآفرین، هم پرجذبه، هم پررمزوراز، هم نمود نعمت، هم محل آرامش و هم محل پرسش است…

صنعتی که هرگاه توسعه یافته و با دانش روز همگام شده و رشد کرده، موجبات ترقی در مناظر دیگر صنعت و توسعه کشور را فراهم آورده است. 

اکنون نیز این قدیمی‌ترین صنعت ایران‌زمین، بخش مهمی از تاریخ روبه‌رشد صنعت و فناوری را شکل می‌دهد. آنچه در صنعت نفت در حال وقوع است می‌تواند درخشان‌ترین فصل آن باشد و این مهم بسته به توان و خواست همه‌ کسانی است که چراغ‌های روشن این صنعت را فراراه پیشرفت و توسعه‌ پایدار این بوم می‌شناسند.

شرح و بسط توانمندی‌ها، کارایی‌ها و کارگشایی‌های این منبع عظیم و تأثیرگذار انرژی در سراسر جهان بر کسی پوشیده نیست و در توصیف اهمیت برخورداری از منابع عظیم نفت و گاز همین نکته بس که ممالک صاحب منابع طبیعی در جهان، همواره در تمام عرصه‌های مهم بین‌المللی تأثیرگذار و نقش‌آفرین بوده‌اند. 

تلاش و مطالعه، پژوهش و علم‌آفرینی و فعالیت مجدانه در این عرصه، بی‌تردید راه‌حلی دقیق و مستند برای رسیدن به اهداف کلان توسعه‌ای و ملی‌مان خواهد بود. 

دیگر خبرها

  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • تجربه تازه مجلس برای بررسی «سند دخل و خرج کشور»
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • بهادری جهرمی: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید برای ساماندهی حجاب نیست
  • منابع بودجه ۱۴۰۳ تصویب و جدول حقوق و مزایا رد شد
  • شصت‌ودومین شماره مجله تصویری نفت و انرژی (متنا)
  • تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند